Norsk jente er superstjerne på Instagram

Få Instagram-tipsene til 16 år gamle Andrea Brattås fra Bærum som har flere følgere enn Oprah Winfrey.

Andrea Brattås - Foto - Gamkinn Media
Kultur

Andrea Brattås fra Bærum har 600 000 tilhengere på det sosiale mobil-nettstedet Instagram, skriver VG.Hun havner dermed på listen over verdens 100 mest fulgte profiler, foran blant andre Oprah Winfrey og undertøysgiganten Victoria's Secret.Les også: Kvinner er best på sosiale medier Det er hennes motesans som har gjort henne så populær. Hver dag legger hun ut motebilder.Brattås er kresen på hva hun legger ut, og sier at hun har ikke latt seg friste til å promotere alle mulig slags produkter. Andreas foreldre ante ikke at datteren hadde teft for mote før hun plutselig hadde fått 10.000 følgere på en måned.Her får du Andreas beste Instagram tips i kortversjon:1) I begynnelsen er det viktig å bruke mange hash-tags, da er det større sannsynlighet at folk finner frem til deg.2) Unngå å mase om å få følgere på andres profiler.3) Vær tålmodig, og fortsett å legge ut bilder selv om antall følgere dabber av.4) Velg et navn som viser hvem du er - gjerne et som er "catchy" og enkelt å huske.5) Velg et konsept som du er såpass interessert i at du orker å følge opp.6) Legg ut bilder mellom klokken 13:00 og 16:00 - da er det flest våkne mennesker på verdensbasis.Se bloggen til Andrea HER FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK HER!

Nyheter
Politikk