Novak Djokovic briljerte

Novak Djokovic briljerte og er klar for sin sjette strake semifinale i US Open i tennis. Torsdag slo han ut argentineren Juan Martin del Potro.

Novak Djokovic. Foto: Scanpix
Kultur

Etter at Roger Federer måtte takke for seg i New York, er det liten tvil om at serberen Djokovic har rykket opp som den store favoritten til å vinne single for menn. Han hadde i alle fall små problemer med å sette argentineren Juan Martin del Potro utenfor. Det endte med 6-2, 7-6 (7-3), 6-4 seier.Del Potro slo Djokovic i bronsekampen i OL i London, men nå fikk serberen revansj, og totalt er stillingen mellom dem 6-2 i antall seirer i Djokovic favør.- Jeg elsker å spille kveldskamper, men denne kampen var mye jevnere og tettere enn det kan framgå av resultatet, sa Djokovic etter å ha sikret semifinaleplass.- Del Potro er en stor spiller, og jeg skal ikke legge skjul på at jeg var litt heldig i det andre settet. Han slo til med noen veldig gode forehands, men han er stor, og jeg klarte å true ham til å bevege seg fra side til side, sa Djokovic.Nå venter David Ferrer i neste kamp, og Djokovic har et ørlite overtak på ham, for når man ser på kampene mellom de to har serberen vunnet åtte, mens fem kamper er endt med seier til spanjolen.- Han spiller bedre og bedre. Jeg hadde riktignok sjansen til å ta det andre settet, men han vant de viktigste poengene. I dag var Djokovic akkurat litt for god for meg, sa argentineren Del Potro etter å ha blitt slått ut i US Open torsdag kveld. (©NTB)

Nyheter
Kultur