Sjeføkonom tror ESB skuffer markedet

Sjeføkonom Elisabeth Holvik tror den europeiske sentralbanken vil skuffe markedet torsdag og at full krise er nært forestående i Spania.

Elisabeth Holvik - Foto - Sparebank 1
Kultur

Sjeføkonom Elisabeth Holvik i SpareBank 1 tror den europeiske sentralbanken bare vil komme med en skisse over planlagte tiltak i forbindelse med torsdagens rentemøte.- Jeg forventer ikke den helt store bazookaen på torsdag, sier hun til Finansavisen.- Jeg tror ESB vil komme med en skisse, ment for å berolige markedene, men jeg tror ikke på kjøp av spansk statsgjeld i noen skala, sier Holvik.Holvik sier at markedene vil begynne å innse at problemene er for store, og at Spania trenger en full krisepakke. Hun tror en full krise er nært forestående i Spania.Les også Holviks blogg mandag, hvor hun utdypet hva hun forventer på torsdagens møte

Nyheter
Næringsliv