Skappel-søstrene satser på strikketøy

Maria og Marthe starter eget selskap etter at "Skappel-genseren" ble en stor "hit" blandt strikke-glade jenter.

Familien Skappel - Foto - Scanpix
Kultur

Tidligere i sommer havnet oppskriften på den såkalte «Skappel-genseren» på nettet. Det har gitt Norge strikkedilla, skriver minmote.no.Garnbutikker sliter med å møte etterspørselen etter alpakkagarnet Skappel-jentene anbefaler.Nå har døtrene Maria og Marthe, tatt saken i egne hender - nå kan du handle garn direkte fra deres nye selskap Sister Act. Med på kjøpet følger en strikkepose, strikkepinner og oppskrift. De første hundre vil få en strikkepose sydd av Dorthe Skappel med hennes autograf.- Vi synes det er kjempegøy å dele mammas oppskrift med resten av Norge, sier Maria til minMote.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK HER!

Nyheter
Politikk