- Vil ha komplimenter hver dag

En av de mest kjente samlivsbøkene gjennom tidene skal nå møte publikum som teater i Oslo.

Kvinne - Foto - Scanpix
Kultur

Boken "Menn er fra Mars, kvinner er fra Venus" er skrevet av John Gray. Tilsammen har denne mannen solgt over 50 millioner eksemplarer av sine 17 bøker om parforhold og selvutvikling, skriver Aftenposten.Teaterversjonen går nå sin seiersgang verden rundt, til tross for at forfatteren og hans tips har vært stemplet som utdaterte."Kvinner må slutte å mase, og forstå at mannen vil ha fred og ro når han kommer hjem fra jobb. Mannen må forstå at kvinnen vil ha komplimenter og oppmerksomhet hver dag", er et av rådene som blir gitt i boken.21. september kan du få enda flere samlivsråd, når Christiania Teater har premiere på teaterversjonen, som er utviklet av Paul Dewan. Med i oppsetningen er Dennis Storhøi og regi har Svein Sturla Hungnes.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK HER!

Nyheter
Kultur