Asker-spiller siktet i kampfiksingssaken

Oslo politidistrikt har tatt ut siktelse mot en spiller fra Asker Fotball i forbindelse med kampfiksingssaken.

Foto: Scanpix
Kultur

Ifølge en pressemelding fra Oslo-politiet er spilleren siktet for medvirkning til grov korrupsjon, grov utroskap mot egen klubb og medvirkning til grovt bedrageri overfor Norsk Tipping.Mistanken om kampfiksing i norsk fotball gjelder de to 2.-divisjonskampene Asker - Frigg og Follo - Østsiden 24. juni, der både Asker og Follo tapte sine kamper.Tirsdag ble en annen person siktet for medvirkning til grov korrupsjon og grovt bedrageri overfor Norsk Tipping. Politiet mener personen skal ha bidratt til å betale de aktuelle spillerne i saken.Fra før var fem andre personer siktet i saken. Det gjelder tre Follo-spillere, en Asker-spiller og en tippekommisjonær i Oslo. (©NTB)

Nyheter
Kultur