- Jeg tipper Molde, men det kan godt være at jeg tar feil, sa han.Bedt om å vurdere de tre lagene stilmessig påpekte han at ingen av dem står langt fra hans fotballfilosofi.- Retorisk sett har vel Ronny Deila vært lenger unna enn hans Strømsgodset er i praksis. Molde er ganske gjennombruddshissig og spiller framoverfotball. De er nok nærmest min stil, Rosenborg kanskje lengst unna, men ingen av de tre er langt unna, sa han.- Strømsgodset har litt flere støttepasninger enn jeg kunne tenkt meg, men det går fort i pasningsspillet.Han tok ingen spesielle hensyn ved uttaket av troppen til kampen mot Ungarn 14. november, og frykter ikke at det skal komme forfall fra spillere som står foran en tøff og viktig serieinnspurt.- Vi har hatt tradisjon de siste årene for veldig få forfall, og jeg håper den tradisjonen fortsetter, sa han. (©NTB)