Forsvinner fra NRK - her er humorduoens nye TV-kanal

Harald Eia og Bård Tufte Johansen er ferdige i NRK etter 20 år på skjermen. Fra nå av kan man se duoen på en annen norsk kanal.

Bård Tufte Johansen og Harald Eia.
Kultur

Harald Eia og Bård Tufte Johansen er ferdige i NRK og er klare for TVNorge.Statskanalen ville ikke kjøpe en tredje sesong av programmet Brille og dermed skifter duoen beite, skriver VG onsdag.- Vi følte at tiden var inne. NRK sa de ikke hadde penger til Brille i 2013 og dermed ble det en veldig "clean" overgang. Det ar ikke dårlig stemning, sier Bård Tufte Johansen.Han forteller videre at dialogen med TVNorge har pågått en stund, og at det nå var inne for å inngå et samarbeid.Hvor mye TVNorge betaler Johansen og Eia vil de to ikke ut med.- Vi tjener mer enn Jens men mindre enn sjefen i Entra, sier førstnevnte.

Nyheter
Kultur