Superspissen Zlatan Ibrahimovic, som for tiden spiller for Paris Saint-Germain, har etter flere måneder på leting i Frankrikes hovedstad funnet sin nye drømmebolig, skriver Le Figaro.Men det blir ingen stilig og nymotens Paris-leilighet på den kjente svensken. Neida, Zlatan har funnet seg et hus i forstaden Versailles, kjent for sitt legendariske kongelige barokkslott.Zlatans nye krypinn skal ligge i nærheten av parken Chauchard og befinner seg like ved en kjent musikkpaviljong fra 1700-tallet.Og det er slett ikke vekslepenger spissen og hans familie må ut med for å bo flott. Huset blir leid for 40.000 euro i måneden - nærmere 300.000 kroner.I juli uttrykte Ibrahimovic frustrasjon over å ikke finne et passende hjem til sin familie i Paris, som da bodde på luksushotellet Le Bristol for 21.500 kroner per natt.Mye tyder imidlertid på at Zlatan verken bryr seg om skyhøye hotellregninger eller dyr månedsleie på drømmehuset. Ifølge rapporter tjener svensken over 97 millioner kroner i året - eller 266.000 kroner hver eneste dag.