Ivrig fan betalte skyhøy pris for Usain Bolts kamera

Et Nikon D4 kan være verdt mange penger - særlig om det har tilhørt friidrettens superstjerne Usain Bolt.

Kultur

Aftonbladets sportsfotograf Jimmy Wixtröm har ved flere anledninger lånt ut sitt Nikon D4 til friidrettens superstjerne Usain Bolt.For en drøy uke siden la svenske Aftonbladet ut kameraet med Bolts autograf risset inn i kamerahuset på auksjonen Ebay.Hensikten med auksjonen var at pengene uavkortet skulle gå til svenske Cancerfonden og Usain Bolt Foundation, hvor sistnevnte er en organisasjon som gir utdanning til barn i Jamaica.Nå viser det seg at kameraet er nå solgt på Ebay for 42.000 kroner.Vinneren av auksjonen var en amerikaner fra New Brittain utenfor New York.Artikkelen fortsetter under bildetDa Nikon Nordic fikk høre om auksjonen bestemte de seg for å matche sluttbudet på kameraet.- Det er et beundringsverdig initiativ Aftonbladet har tatt, og når det gjelder vårt produkt vil vi selvsagt være med på støtte prosjektet, sier Peter Lunding som er General Manager for Nikon Nordic.Det betyr at 84.000 kroner går til svenske Cancerfonden og Usain Bolt Foundation. Følg HegnarOnline på Facebook her

Nyheter
Kultur