Rosenborg går mot solid overskudd

Rosenborg er på vei mot sitt første overskudd siden 2007. Klubben går mot 76 millioner kroner i pluss.

Rade Prica. Foto: Finansavisen
Kultur

Etter flere svake år har Rosenborg-konsernet fått skikk på økonomien. I løpet av fire år hadde Rosenborg-konsernet et samlet tap på 106 millioner, mens det i fjor endte med 32,5 millioner kroner i minus. I år ser det bedre ut, skriver Finansavisen.Inntekter fra europacupspill, spillersalg og et tomtesalg til Arthur Buchardt, som skal bygge hotell ved Lerkendal stadion, gir et solid overskudd i 2012.- Alt som har med fotballen å gjøre, vil gi et overskudd på 10-20 millioner, i tillegg kommer inntekter fra tomtesalget på vel 56 millioner. Det er prognosen nå, sier Rosenborgs styreleder Ivar Koteng til Finansavisen.I tillegg vil ytterligere millioner for tomtesalget betales ved ferdigstillelsen av hotellet. (©NTB)

Nyheter
Kultur