I går ble den 256 fot (78 meter) lange superyachten "Venus" døpt på Feadship Koninklijke De Vries-verftet i Aalsmeer.Feadships prosjekt nummer 684 har vært et av Feadships mest hemmelige prosjekter til dato, og selskapets ledelse er fortsatt taus hva gjelder nyheter rundt "Venus.Mannen som bestilte båten er ingen ringere enn avdøde Apple-sjef Steve Jobs.Han ønsket seg en av verdens mest unike yachter. Resultatet ble en slank, aluminium-cruiser som ser mer ut som en Battlestar Galactica-fighter enn en ordinær yacht.CNBC kan fortelle at superyachten er proppfull av tekniske detaljer og store iMacer.Skipet er angivelig designet av den franske arkitekten og designeren Philippe Stark, som også designet yachten "A" for Andrey Melnichenko.Jobs' enke, Laurene, og deres tre barn skal ha vært tilstede da "Venus" ble døpt.