En uke etter at hun avsluttet 14 måneders seierstørke tok Suzann Pettersen en ny tittel. Hun vant LPGA-turneringen i Taiwan.«Tutta» var to slag bak sørkoreanske Park In-bee før siste runde søndag, men hun tok seg rundt banen tre slag under par. Park, som leder årets pengeliste, gikk to slag over par og ble dermed slått til 2.-plass med tre slags margin.Pettersen avsluttet med stil. Hun hadde to slags ledelse før siste hull og greide der sin femte birdie for dagen.Den norske golfstjernen var på par etter 11 hull søndag, etter birdie på 1. og 6. hull, men bogey på 7. og 11. hull. Seiersmarginen sikret hun seg med birdie på 12., 15. og 18. hull.Verdensener Tseng Ya-ni måtte nøye seg med tredjeplass i turneringen på hjemmebane, der hun var tittelforsvarer.Suzann Pettersen gikk 19 under par i turneringen, vant med 3 slag og kunne innkassere sin 10. turneringsseier på LPGA-touren. (©NTB)Med seieren søndag har Suzann Pettersen spilt inn 1,15 millioner kroner i premier i år, tilsvarende 6,6 millioner kroner.