Erna topper meningsmålingene

Rundt 64 prosent tror det er Erna Solberg (H) som blir Norges neste statsminister etter valget neste år.

Erna Solberg. Foto: Scanpix
Kultur

Kun 34,4 prosent tror at Jens Stoltenberg (Ap) blir gjenvalgt, viser meningsmålingen som TNS Gallup har gjennomført for desember.- Jeg ser at det med dagens meningsmålinger er en veldig stor sannsynlighet, men jeg tar ingen ting for gitt. Jeg vet at det er den 9. september neste år som teller, sier Høyre-leder Erna Solberg til TV 2.På tross av at Høyre-lederen ligger øverst på meningsmålingene for desember, har den sunket i løpet av høsten. I september trodde 66 prosent at Erna Solberg kom til å bli landets neste statsminister.Det er de borgerlige partiene som topper meningsmålingene for desember. Gjennomsnittlig ligger de borgerlige partiene på 58,4 prosent oppslutning, mot de rødgrønne partiene som har en oppslutning på 38,2 prosent. (©NTB)

Nyheter
Politikk