United rapper ny spiller fra Arsenal?

Manchester United kaster seg inn i jakten på Arsenals Theo Walcott.

Robin Van Persie. Foto: REUTERS/Eddie Keogh.
Kultur

Det skriver Daily Telegraph.Walcotts kontrakt med Arsenal går ut etter sesongen. «Gunners» har tilbudt 75.000 pund i ukelønn, men Walcott har foreløpig vært lunken til å signere femårig kontrakt med London-laget.Chelsea har tidligere hatt følere ute etter Walcott. Liverpool og Manchester City er fortsatt interessert i den 23 år gamle vingen. Med fart og evnen til å bekle roller offensivt, er også Manchester United-manager Alex Ferguson interessert i Arsenal-stjernen.En skal heller ikke glemme at Walcott samarbeidet godt med Robin van Persie, den nederlandske angriperen som Manchester United hentet fra Arsenal i sommer. Duoen skal være gode venner også privat. Nani kan bli tatt inn i en avtale. Portugiseren er ute av varmen på Old Trafford og kan havne i Arsenal dersom Walcott reiser til Manchester United.Det blir hevdet at Walcott ønsker garantier om at han skal spille spiss. Kravet kommer i tillegg til en forventning om mer lønn. Walcott er Liverpool-fan, men ønsker å spille i mesterligaen. Samtidig skal han være redd for å havne på benken i klubber hvor det er flust av offensive spillere.Arsenal ønsker ikke å selge Walcott til en hjemlig konkurrent, men vil unngå at angriperen forsvinner gratis til sommeren. Da kan de ikke påvirke hvor 23-åringen skal spille. Arsenal jobber med å hente inn Thierry Henry, Klaas-Jan Huntelaar eller Wilfried Zaha i januarvinduet. (©NTB)

Nyheter
Kultur