Hangeland stanget Fulham videre i FA-cupen

Med fem minutter igjen av annen ekstraomgang steg Brede Hangeland til værs og headet Fulham til 2-1-seier over Blackpool i FA-cupens tredje runde.

Brede Hangeland. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix.
Kultur

London-klubben fikk virkelig kjempe for avansement mot laget fra engelsk mesterskapsserie, men ble reddet to ganger av sene scoringer.Kieran Richardson kvitterte til 1-1 i tilleggstiden før Norges landslagskaptein ble matchvinner og dagens helt i det 116. minuttet. Damien Duff slo en corner, og Hangeland raget høyest i feltet.Kampen var målløs inntil Nathan Delfouneso gjorde 1-0 på pasning fra Stephen Crainey i det 82. minuttet. Da lagene møttes i den opprinnelige kampen på Craven Cottage, reddet Giorgos Karagounis uavgjort for Fulham 10 minutter før slutt.I FA-cupens 4. runde venter tøffere motstand for Hangeland & co. Vinneren av omkampen mellom Manchester United og West Ham tar imot Fulham 26. januar.Rösler mot ChelseaFor regjerende mester Chelsea venter Uwe Rösler-trente Brentford på bortebane i neste runde. Brentford slo Southend 2-1 tirsdag.To eliteserielag måtte ta den tunge veien ut av cupen tirsdag. West Bromwich tapte 0-1 for Queens Park Rangers, mens Sunderland overraskende gikk på et 0-2-nederlag mot Bolton på hjemmebane.Jonathan Parr var ikke med i troppen da Crystal Palace tapte 1-4 for Stoke. Gjestene klarte 1-1 ved full tid, men ble grundig slått i ekstraomgangene.Mauro Boselli scoret kampens eneste mål da Wigan tok seg videre i bortekampen mot Bournemouth. (©NTB)

Nyheter
Kultur