Blondinbella-aksje rett til værs

For en drøy måned siden kjøpte Löwengrip aksjer i smykkeselskapet "VJ since 1890". I etterkant har kursen steget med hele 70 prosent.

Isabella Lo?wengrip2 - Foto - Anna Bristrand
Kultur

Moteblogger, entreprenør og smykkedesigner Isabella "Blondinbella" Löwengrip fikk torsdag plass i styret til det børsnoterte "VJ since 1890".Men Löwengrip innledet et samarbeid med smykkeselskapet "VJ since 1890" allerede i april i fjor. Da fikk hun en egen kolleksjon kalt "VJ since 1890 by Isabella Löwengrip".- Jeg har alltid drømt om en egen smykkekolleksjon siden smykker er en lidenskap for meg, sa Löwengrip i en pressemelding den gangen.For en drøy måned siden ble "Blondinbella" storaksjonær i selskapet. Gjennom Löwengrip Invest AB kjøpte hun tilsvarende 1,9 prosent av aksjene for 10 svenske øre per stykk, hvilket gjør henne til den femte største eieren ifølge opplysninger på "Aktietorget"s hjemmesider.Investeringen har så langt vært en suksess: Aksjen var torsdag verdt 17 øre per stykk, og investeringen har gitt en avkastning på 70 prosent på en måned.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Børs