Brann-profil slutter på dagen

Erik Mjelde er ferdig i Brann.

Supporterne til Brann. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix.
Kultur

Brann og Erik Mjelde skiller lag. Partene er enige om å avslutte spillerens kontrakt med umiddelbar virkning, skriver Bergens Tidende på nett, og viser til en pressemelding på klubben hjemmesider .- Erik har i overenstemmelse med oss valgt å avslutte sin kontrakt med Brann. Erik har vært en god spiller og en verdsatt medarbeider for Brann, sier daglig leder Roald Bruun-Hanssen til brann.no.Mjeldes kontrakt gikk i utgangspunktet ut etter årets sesong. Han ble i november informert om at denne ikke ville bli forlenget - utifra en sportslig vurdering.- Det er spilletid som betyr noe for fotballspillere. Jeg har etter hvert sett at avstanden inn på laget er lang og kommet til at jeg vil forsøke å finne meg en ny klubb, sier Mjelde til brann.no.Hele meldingen her. Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Kultur