Damene trekker seg fra børstaper

Styreleder Marianne E. Johnsen og styremedlem Benedicte Fossum har meddelt Codfarmers ASA at de trekker seg fra sine verv.

Benedicte Fossum - Foto - BionorPharma
Kultur

Bakgrunnen for at de to damene trekker seg er er at Codfarmers som følge av planlagte aktivasalg og avnotering, vil komme over i en ny fase, opplyses det i en pressemelding fra selskapet.Johnsen og Fossum har opplyst at de har funnet det riktig at strategien for den nye fasen legges av de som skal styre selskapet fremover. De to blir i sine verv inntil generalforsamlingen har valgt nye styremedlemmerDamene forlater et kriserammet selskap: Aksjen er riktig nok opp 21,6 prosent hittil i 2013, men den er ned 37,5 prosent siste måned, og 79,5 prosent det siste året.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Børs