Dette må til for at det skal vare

Svaret på om forholdet tåler en trøkk får man ikke før det har gått ett og et halvt år, mener samlivsekspert.

Par - Foto - Scanpix
Kultur

- Gjensidig tillit er det viktigste for par som skal få forholdet til å vare. Om en også har noenlunde felles bakgrunn og felles behov blir det gjerne mindre konflikter, sier Solveig Vennesland som er samlivsrådiger, til magasinet torsdag.Hun mener par må være sammen et halv til ett og et halvt år før det er mulig å avgjøre om man tåler en trøkk. Da begynner man gjerne å legge merke til ting som irriterer en.- Samme sans for humor hjelper også forholdet. Har en ulikt syn på penger, ulike ønsker om barn, ulik oppfatning om hvordan man skal bruke tida og ulikt syn på huarbeid og plikter får paret mer å diskutere.Samlivseksperten mener også at parforhold handler mer om hvordan man bruker tiden sin enn om følelser.- Paret må gjøre ting sammen og opplevel fellesskap, understreker hun.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Kultur