- En utrolig trakassering

De andre partnerne mente Anne C. Kroepelien tok for mye ferie.

Foto: Scanpix
Kultur

Anne C. Kroepelien (47) var eneste kvinnelig partner og medeieren i Kyllingstad Kleveland Advokatfirma DA (KK Law). Men hun ble bedt om å slutte fordi de andre partnerne mente hun jobbet for lite og tok for mye ferie, skriver DN.- Det var et sjokk. Annenhver uke gikk jeg fra jobben kvart over fire for å hente barna, men jeg jobbet både i ferier, helger og kvelder, sier Kroepelien.Nå havner saken i retten.- Dette er en så utrolig trakassering av en partner. Jeg mener det er misbruk av maktposisjoner, og det er litt av grunnen til at jeg vil ta denne kampen. De skal ikke få holde på sånn, sier Kroepelien til avisen.Ledende partner Per Kyllingstad i KK Law sier til DN at striden med Kroepelien er en personalsak og at firmaet ikke kommenterer slike saker i mediene.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Næringsliv