Forlater Cosmo for PR-bransjen

Elisa Røtterud (33) har funnet veien fra motemagasinet Cosmopolitan til Renommé Communication.

Elisa Røtterud og Karin Bruun - Foto - Renommé
Kultur

I Renommé vil Elisa vil gå inn som PR-rådgiver i teamet som jobber med segmentet mote og livsstil.- Elisa er svært oppdatert innen livsstilstrendene og er derfor skreddersydd til de oppgavene hun vil jobbe med i Renommé. Vi vil satse på mote og livsstil fremover, sier daglig leder Tom Martinsen.Spennende interesser Røtteruds bakgrunn er fra Aftenposten, KK, KK.no, HENNE, Cosmopolitan og Cosmopolitan Body. Hun har jobbet som journalist, stylist og redaktør innen feltene mote, reise, livsstil og helse i femten år. Røtterud gleder seg nå til å jobbe i byrå:- Det er en ære å være hos Renommé, og jeg gleder meg stort til å ta fatt på nye og spennende arbeidsoppgaver, sier hun.De siste årene har hun vært moteredaktør i Cosmopolitan og ansvarlig redaktør i Cosmopolitan Body. Når Elisa ikke er hos Renommé driver hun livsstilsbloggen muzungustyle.com. I tillegg har hun erfaring fra store moteproduksjoner i utlandet og som eventyrreisende frilansjournalist i Øst-Afrika og Himalaya.Renommé har også ansatt en økonomi- og administrasjonssjef. Karin Bruun får hovedansvaret for å videreutvikle økonomiske- og administrative rutiner i de forskjellige selskapene Renommé Communication, Renommé Crisis Management, Renommé Expo & Event, Renommé Barcelona og Renommé Interactive.- Jeg synes jeg er heldig som får jobbe med økonomi i en så spennende og kreativ bedrift, sier Bruun, som allerede har startet jobben i Renomme.Hun kommer fra tilsvarende stilling i forlaget AKRIBE AS.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Næringsliv