- Hver kamp blir en cupfinale

Norsk toppfotball sparket fra med Ole Gunnar Solskjær og profilene på plass. Det var kø rundt Molde-manageren.

Ole Gunnar Solskjær - Foto: Scanpix
Kultur

Han sikter på det tredje strake seriegullet.- Noe av de største vi dro inn i klubben var troen på å vinne. Hvis gutta presterer opp mot sitt potensial slik de har gjort, så har vi en veldig, veldig god sjanse også denne sesongen. Som lag har vi sett veldig gode ut når vi har fokusert på det defensive i kampene i vinter, sier Solskjær til NTB.På Molde-standen fikk han ikke et minutts pause for intervjuer før han reiste etter en time. Solskjærs posisjon er sterk, ikke bare i Norge.Nyhetsbyrået Reuters var også på plass for å fôre sine engelskspråklige kunder verden rundt.Via storskjermen på Ullevaal strødde Ryan Giggs om seg med komplimenter til Solskjær. - Ole Gunnar er en av de best likte spillerne er jeg noensinne har spilt sammen med. Det gjelder både i garderoben og blant fansen. Jeg tror ikke det er særlig lenge før Premier League-klubber tar kontakt med ham.Snart klartMolde avsluttet med ni strake kamper uten tap forrige sesong. Det ble til slutt fire poeng ned til toeren Strømsgodset.- Jeg tror det blir jevnere i serien i år enn i fjor. Hver enkelt kamp blir jevnere. Men hvis du har det lille som bikker ting i din favør, så kan du jo klare å stikke fra. Vi kommer til å behandle hver kamp som en cupfinale, sier Solskjær.rrTrenere og kapteiner i eliteserien tipper Molde først med Rosenborg, Strømsgodset og Vålerenga på plassene bak. (©NTB).

Nyheter
Kultur