Ingen vet når Norwegian får prestisjeflyet Dreamliner

Alt vi vet er at Norwegian har en løpende dialog med Boeing.

Foto: AP
Kultur

Norwegian synes det er positivt at testflygningen av Dreamlinerne har startet.I et intervju med TDN Finans sier kommunikasjonsdirektør Anne-Sissel Skånvik at selskapet ikke har mottatt noen bekreftet ny, leveransedato fra Boeing.Norwegian skal ha en løpende dialog med Boeing.Vedrørende eventuelle økte kostnader Norwegian måtte ha i forbindelse med den potensielt forsinket leveringen, sier Skånvik at Norwegian er en uskyldig tredjepart og at Norwegian legger til grunn at Boeing kjenner sitt ansvar.- Vi har som tidligere varslet besluttet å leie inn to Airbus-maskiner for å være helt sikre på å kunne operere rutene til Bangkok og New York fra slutten av mai, understreker Skånvik.

Nyheter
Børs