- Jeg frykter parodi. Dette blir bare tullete

Det er meldt vintervær i Kristiansand i helgen. Serieåpningen bør i så fall utsettes, mener Start-trener Mons Ivar Mjelde.

Mons Ivar Mjelde. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix.
Kultur

Sørlendingene er tilbake i eliteserien. Søndag kommer Hønefoss på besøk.- Det bør ikke spilles når det er overvann og det bør ikke spilles når det er snø på banen. Det blir bare noe tull. Vi har sett det med overvann i Sandnes, og vi har sett det flere ganger med snø i Tromsø. Jeg vil ha «fair» og gode forhold. Det er min personlige mening, sier Start-trener Mons Ivar Mjelde til Fædrelandsvennen.Han er redd søndagens seriepremiere blir en parodi dersom hjemmebanen bærer preg av vinterværet som er varslet.- Jeg kan bare håpe at været ikke vil påvirke spillet dersom kampen går. Skaderisikoen blir stor og det vanskelig å få til godt spill, sier Mjelde.Statsmeteorolog Arild Mentzoni forteller at det er varslet nedbør fra fredag kveld. Det er uvisst om det kommer som snø eller regn, men temperaturen vil ventelig ligge under null på kveld- og nattetid. (©NTB)

Nyheter
Kultur