- Jeg takker Gud for at jeg er ferdig med ham

Tidligere Liverpool-spiller Nuri Sahin er glad han er ferdig med Brendan Rodgers som manager.

Brendan Rodgers. Foto: AP Photo/Jon Super).
Kultur

Sahin (24) ble aldri noen stor suksess i Liverpool. Han spilte 12 kamper for de helrøde i høst. Nå er midtbanespilleren i Dortmund.- Jeg mislyktes ikke i Liverpool. Brendan Rodgers ønsket å bruke meg som en 10'er, men jeg er ikke en som spiller rett bak spissene. Jeg snakket med han, og spurte hvorfor han benyttet meg i den posisjonen, sier Sahin til avisen AS.Sahin debuterte i 1. Bundesliga som 16-åring. Han gikk fra Dortmund til Real Madrid etter seriegullet i 2011. Skader ødela mye av oppholdet i spansk fotball. Noen opptur ble det heller ikke i Liverpool.- Jeg takker Gud for at jeg er ferdig med Brendan Rodgers, sier Sahin. (©NTB)

Nyheter
Kultur