Motedronning får ny jobb

Beryktede Anna Wintour får ny stilling av arbeidsgiveren.

Wintour - Foto - Scanpix
Kultur

Hun har rådet over verdens største motemagasin i lang tid. Nå får den legendariske sjefredaktøren i Vogue, Anna Wintour, enda en ny jobb av sin arbeidsgiver, skriver DI.se.Det har ryktes en stund at Wintour er på vei til å gå av med pensjon, eller forlate Vogue. I stedet ser det nå ut til at hun får et nytt oppdrag av magasingiganten Condé Nast.Wintours sjef i SI Newhouse Junior har styrt over Condé Nast i over tre tiår. Til høsten begynner imidlertid 85-åringen å trappe gradvis ned. I den forbindelse vil hun gi Anna rollen som kunstnerisk sjef for hele Condé Nast-konsernet.Tanken er at Wintour skal ta seg av det nye oppdraget uten å slippe tak i Vogue.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Næringsliv