Norges mest sexy tar pokereliten på senga?

- Jeg er en dårlig vinner, sier Alexandra Joner, som vil se "fresh ut" når hun stiller til poker-NM.

Alexandra Joner. Foto: Betsson.
Kultur

Alexandra Joner har overtatt som spilleselskapet Betssons pokerambassadør etter Aylar Lie.22-åringen med tittelen Norges mest sexy dropper caps og slitte jeans, og vil møte den norske pokereliten i lang gallakjole når poker-NM starter i Dublin 16. mars.Mesterskapet varer til 24. mars, og avholdes på CityWest hotel like utenfor den irske hovedstaden. Over 1.000 pokerfrelste nordmenn er ventet å stille opp.- Det blir lang gallakjole. Jeg vil pynte meg og se fresh ut, sier Joner til Betsson-bloggen.- Jeg er en dårlig vinner Norge-sjef Paul Myklebust er fornøyd med å ha Alexandra ombord.- Hun kommer nok til å overraske en erfaren pokerspiller eller to i Dublin, sier han.Alexandra beskriver seg selv som en dårlig vinner og en mer diskre taper, og røper at det er så som så med tålmodigheten foran pokerdebuten i Dublin.- Jeg har mark i rumpa. Det blir en liten test, helt klart, sier 22-åringen om 10-12 timer daglig pokerspilling.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Kultur