På hemmelig middag i Det hvite hus

Bill og Hillary Clinton skal ha vært i en tre timer lang middag med Obama for å gi han gode råd.

Bill og Hillary Clinton - Foto - Scanpix
Kultur

1. mars inviterte president Obama og kona Michelle USAs nylig avgåtte utenriksminister, Hillary Clinton og ektemannnen og ekspresident Bill Clinton til Det hvite hus. Den tre timer lange middagen i den private delen av huset ble først forsøkt holdt hemmelig, men ble i går avslørt av Politico, skriver Dagbladet.Det er få detaljer om middagen, men Bill Clinton skal ha gitt Obama råd om hvordan han skal lykkes i sin andre presidentperiode, og takle fiendtlig innstilte republikanere i kongressen.Obama hadde et svært anstrengt forhold til Hillary og Bill Clinton da han ble valgt til president første gang. Men i løpet av Clintons fire år som utenriksminister har de to utviklet et nært forhold.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Politikk