Sa opp og startet eget firma

Hodejegerne Trine-Lise Jagge, Ruth-Camilla Aas, Thomas Selinger Kersten og Sissel Gladsø forlot Tennebø og Partners for å starte eget firma.

Trine-Lise Jagge - Foto - New spirit
Kultur

De fire har startet det de omtaler som et "nytt og ambisiøst rekrutteringsfirma". Eierne er Jagge, Aas, og Gladsø.Med seg har de også Janne Tufteland, Anders Beichmann, tidligere salgsdirektør i Aftenposten og Haavard Haaland fra Egmont Hjemmet Mortensen, samt Finn Christian Jagge som skal bistå med foredrag og enkelte prosjekter.Det nye hodejegerfirmaet heter "Dynamic People" og leverer tjenester som Executive search, Rekruttering, Konsulentutleie, Prestasjonsutvikling, Karriererådgivning, Mentoring og lederstøtte.Nye tjenester og forretningsområder under utvikling er mediehåndtering, pr- og strategiutvikling for bedrifter, samt karriereveiledning og rekruttering av tidligere toppidrettsutøvere i samarbeid med sponsorer, et området hvor blant annet Finn Christian Jagge skal ha en sentral rolle.Jagge som har spesialisert seg på å jobbe opp mot ledergrupper som ønsker å skape en vinner- og prestasjonskultur, og vil også bistå ledere i media trening.- I Dynamic People er vi av den oppfatning at samarbeid gir bedre resultater, og vi har over tid utviklet et godt, konstruktivt og løsningsorientert samarbeid på tvers av våre fagområder, forteller Trine-Lise Jagge, en av Norges mest profilerte hodejegere.Hun fortsetter:- Vi liker å tenker nytt. Dynamic People skal være mer aktiv og foroverlent enn våre konkurrenter og vi er ikke redd for å bryte noen konvensjoner og pløye upløyd mark for å finne riktige hoder til riktige stillinger. Vi vil også på bakgrunn av vår kompetanse benytte oss av media, sosiale medier og internett i mye større grad enn våre konkurrenter. Vårt mål er ikke å bli størst, men å levere kvalitet i alle ledd, avslutter Trine-Lise Jagge.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Næringsliv