- Stilen hennes er forferdelig

Den britiske designeren Vivienne Westwood kaller Michelle Obamas stil "fryktelig".

Michelle Obama - Foto - Reuters/ Scanpix
Kultur

Designer Vivienne Westwood er ikke en person som legger lokk på sine meninger. Hun er kjent for kontroversielle uttalelser, og denne gangen er det USAs førstedame Michelle Obama som får gjennomgå, skriver elle.dk.Det er i et intervju med The New York Times at Westeood kommer med følgende uttalelse om Michelle:"Ikke nevn henne. Det er fryktelig det hun går i.. Jeg har ikke lyst til å snakke om det. Jeg mener det, jeg kan ikke. Hun er en flott dame, men jeg kunne snakke i en evighet om tøyet som ikke kler henne".Til tross for at anerkjente moteguruer som amerikanske Vogues sjefsredaktør Anna Wintour hyller Michelle Obamas stilvalg og kaller henne et modig og sikkert stilikon, mener Westwood at førstedamen ikke lever opp til sine forgjengere.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Kultur