Suu Kyi gjenvalgt til opposisjonsleder

Aung San Suu Kyi ble søndag gjenvalgt som leder av opposisjonen i Myanmar da hennes parti, Nasjonalligaen for demokrati søndag holdt sin første kongress.

Aung San Suu Kyi - Foto: Scanpix
Kultur

Den tidligere politiske fanger og nobelprisvinneren som ble valgt inn i nasjonalforsamlingen i fjor, ble valgt enstemmig valgt til leder av partiets sentralkomité på 120 medlemmer.Hundrevis av partimedlemmer har de siste dagene vært samlet til et landsmøte i Yangon som hadde vært utenkelig under juntastyret.Men landsmøtet viste også at partiet har mange utfordringer, både i form av manglende politisk erfaring og indre splittelser. Blant annet ble fire medlemmer nektet å være med, og det kom til syne et skille mellom yngre og eldre medlemmer. (©NTB)

Nyheter
Politikk