Tyver har blitt merke-bevisste

Dyre dunjakker og luksusvesker forsvinner på byen i Oslo.

Illustrasjonsfoto: Scanpix
Kultur

Flere forsikringsselskaper opplever en økning i stjålne dunjakker, melder osloby.no.Det er først og fremst dyre Canada Goose- og Parajumper-jakker som stjeles. Tryg Forsikring sier det er for tidlig for konkrete tall, men at de får mellom tre og fem tapsmeldinger i uken.-?Vi har sett en markant utvikling i løpet av det siste året. I fjor på denne tiden fikk vi ikke inn noen slike meldinger, sier Hilde Kleppestø, kommunikasjonsrådgiver i Tryg. De fleste jakkene blir stjålet ute på byen, på restauranter og på skoler eller studiesteder.Også de dyre veskene blir stjålet oftere enn før, ifølge Kleppestø. Da er erstatningssummene ofte opp mot 7000 og 8000 kroner, noen ganger 10 000.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Personlig økonomi