Vil ha flere kvinner på TV

TV 2-programleder Signe Tynning krever flere kvinnelige programledere.

Signe Tynning - Foto - Scanpix
Kultur

Signe Tynning har nettopp rundet 50, og i et intervju med bladet "Alt for damene" snakker hun ifølge VG ut om savnet etter flere kvinnelige programledere på samme alder.- Jeg skal se den kvinnen - bortsett fra Karen-Marie Ellefsen - som er programleder etter fylte 60. Det tror jeg ikke vi kommer til å oppleve. Jeg ser jo tydelig hvilke type kvinner det er som velges ut til å være programledere til nye konsepter, ikke sant?På spørsmål fra bladet om hun mener kvinner blir sett på som sexobjekter, svarer hun:- Ja. Og jeg liker ikke tendensen til at kvinnelige programledere skal posere, sier hun, og forklarer også følgende.- Derfor legger jeg ikke skjul på at jeg bruker hold-in. Jeg er bevisst på å fremstå som normal. Tross alt ser jeg ut som de fleste andre norske kvinner på femti, sier Tynning.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Politikk