Brudd for Agesen etter duell med Pedersen

Horsens-forsvarer Mads Agesen brakk både kjeven og kinnbeinet i en hodeduell med OBs norske spiss Marcus Pedersen søndag.

Marcus Pedersen - Foto: Scanpix
Kultur

Agesen måtte ut etter å ha blitt truffet av nordmannens albue, men først onsdag fikk han klarlagt skadens omfang.- Jeg var gjennom en CT-skanning i dag, og de konstaterte at det er brudd både i kinnbeinet og kjeven. I morgen skal jeg til en spesialist som skal vurdere om jeg kan spille eller om jeg må ta en pause. I verste fall kan det bli tale om en operasjon, sier Agesen til klubbens nettsted.- Jeg regnet ikke med dette, for jeg trodde jeg skulle få klarsignal til løpetrening så jeg kunne bli med i troppen til søndag.Pedersen fikk en melding på Twitter.- Brukket kjeve og kinnbein! Takk for lort, Marcus P, skrev Agesen, før han la til at det var et uhell og at han ikke bebreider nordmannen. (©NTB)

Nyheter
Kultur