Magnus Carlsen festet med kjendisene i New York

De internasjonale stjernene ankom Time Magazine-festen i svartpolerte biler. Den norske sjakkstjernen Magnus Carlsen (22) kom til fots.

Magnus Carlsen. Foto: Scanpix
Kultur

- Det er godt å gå. Manageren min synes det var en god idé, og av en eller annen grunn gikk jeg med på det, smiler Carlsen da NTB møter ham ved Columbus Circle utenfor anerkjente Time Warner Center i New York.På liste med Obama Sammen med superstjerner fra hele verden feiret nordmannen i natt at han er én av verdens 100 mest innflytelsesrike personer, ifølge anerkjente Time Magazines årlige kåring. I mørk dress med rutete slips ankom 22-åringen den storslåtte markeringen.- Dette er spesielt. Jeg har aldri vært med på det før, og jeg vet ikke om det er noe jeg får oppleve igjen, sa Carlsen før festen.Listen har ingen rangering, men er delt inn i fem ulike kategorier og inneholder mange ulike personligheter. Blant andre USAs president Barack Obama, Nord-Koreas leder Kim Jung-un, artisten Justin Timberlake og nyvalgte pave Frans deler plass med nordmannen på lista. Åpenbart deltok ikke alle de 100 utvalgte på nattens feiring.Sjekk Time 100-listen her

Nyheter
Politikk