Borussia Dortmunds eneste mulighet til å gå seirende ut av mesterligafinalen er hvis Bayern München har en dårlig dag, mener den tyske fotballegenden Franz Beckenbauer.Beckenbauer spilte selv for Bayern München i 13 år og har vært trener for klubben i to perioder.- Bayern har dominert Bundesliga og har spilt på et jevnt, høyt nivå hele tiden. Selv om en finale er annerledes, kan Dortmund kun vinne hvis Bayern har en dårlig dag, sier «Der Kaiser» til DPA.De to tyske storklubbene møtes i finalen på Wembley lørdag. 67-åringen tror på en spennende kamp.- Finalen gir en mulighet til å vise verden at tysk fotball lever. Jeg vil elske om det blir 2-2 eller 3-3, og at Bayern vinner på straffer. Det vil i så fall være en svært dramatisk kamp, som verden vil snakke om i mange år, sier Beckenbauer. (©NTB)