Den amerikanske fotballserien består av 19 lag, men ledelsen i MLS vil gjerne ha ytterligere et lag fra New York.- Det har vært diskusjoner med hans rådgivere, innledende diskusjoner, sier visekommunikasjonssjef i MLS, Dan Courtemanche.38 år gamle Beckham legger opp som spiller etter årets sesong. Han avslutter en begivenhetsrik karriere med seriegull i franske Paris Saint-Germain. Fra 2007 og fram til januar spilte Beckham for Los Angeles Galaxy.Ifølge Reuters koster det rundt 150 millioner kroner å kjøpe en klubb i USA. Det kan bli konkurranse om et nytt lag i New York. Manchester Citys eier Masour bin Zayed Al Nahyan skal også være interessert i det som vil bli en rival til Red Bull-laget.Beckham har tidligere gitt signaler om at han har ambisjoner om å bli klubbeier.- Jeg har en mulighet for å eie en klubb. Det er spennende, sa Beckham i fjor. (©NTB)