Sky Sports har gjengitt deler av en pressemelding Paris Saint-Germain-spilleren sendte ut torsdag ettermiddag. Der skriver den tidligere landslagskapteinen at tiden er inne for å avslutte karrieren.- Jeg er takknemlig for at PSG ga meg sjansen til å fortsette, men nå føler jeg at det er et riktig tidspunkt for å gi meg på høyeste nivå.- Hadde du fortalt meg som guttunge at jeg kom til å spille og vinne trofeer for favorittklubben min (Manchester United), være kaptein og spille for England over hundre ganger og være attraktiv for noen av verdens største klubber, så ville jeg kalt det for fantasi. Jeg har vært heldig og fått realisert disse drømmene, skriver Beckham.Engelskmannens to siste kamper spilles når PSG tar imot Brest lørdag og borte mot Lorient 26. mai.
Vant i fire land
Beckhams siste triumf ble det franske seriegullet med PSG. Det gjorde ham til den første briten som har vunnet seriemesterskap i fire land.Han slo igjennom i Manchester United på midten av 1990-tallet og ble beryktet verden over for sin giftige høyrefot. Senere har Beckham spilt for Real Madrid, Milan, Los Angeles Galaxy og PSG.Beckham beholdt statusen som fotballstjerne selv om han i 2007 trappet ned karrieren i USA.