Ferguson vant til sammen 38 titler i løpet av 26 sesonger på Old Trafford. Han kunngjorde forrige uke at han gir seg som manager.Det overrasket ikke Wenger, som lenge har mistenkt at skotten var inne i sin siste United-sesong.- Jeg fortalte staben min for lenge siden at det var Fergusons siste år, så jeg var ikke sjokkert. Jeg så et par tegn gjennom sesongen, og det var ett før sesongen som antydet at det kunne være hans siste sesong, sier Wenger.Han hadde samtaler med Ferguson før sesongen da United-sjefen ville hente storscoreren Robin van Persie til klubben. Tidligere har forholdet mellom de to managerne vært anstrengt, men det har bedret seg noe ettersom Arsenal har gått tittelløse de siste åtte sesongene.- Du må respektere avgjørelsen hans. Det er trist fordi det er slutten på en beundringsverdig karriere. Han har fått mye ros som han fortjener, sier Wenger om den mangeårige rivalen.- Etter 26 år vant han mesterskapet igjen. Han vet det vil bli vanskelig, til og med for United, å fortsette det løpet fordi det er så mange klubber med økonomisk styrke, legger han til.Etter Ferguson vil Wenger bli den lengstsittende manageren i Premier League. Han tok over Arsenal i 1996.