- Kåringen av årets TV-navn har en iboende svakhet. Den viser ikke hvem som er folkets favoritt, mener analysesjef i Funkenhauser - produksjonsselskapet til Harald Eia og Bård Tufte Johansen, Nils Brenna, i et intervju med dagbladet.Lørdag gikk prisen til programleder i Idol, Stian Blipp. Brenna mener Publikumsprisen i Gullruten, som deles ut i samarbeid med vg, ikke tar hensyn til de eldre tv-seernes preferanser.- Vi stusset allerede i fjor, da Live Nelvik fikk prisen foran for eksempel Lars Monsen. Vi tenkte at her var det noe metodisk galt. Og så valgte vi altså å sjekke det selv i år, sier Brenna.De fikk Norstat til å gjennomføre en undersøkelse blant tv-seere over 50 år, da disse faktisk er de "aller ivrigste tv-titterne", ifølge analysesjefen.Hele 17 prosent mente Anne Rimmen var mest populær, og stemte frem navn som Eyvind Hellstrøm, Hege Moe Eriksen og Stian Blipp. Mens det i Gullruten var de yngre Leo Ajkic, Selda Ekiz og jarle Andhøy som var nominert sammen Stian Blipp.