Natt til onsdag signerte langrennsstjernen en sponsoravtale med Coop Norge som gjør at han kan satse på egen hånd de neste sesongene. Han vil konkurrere for Norge, men styre hverdagen og treningsopplegget selv.Hans svenske rival Marcus Hellner og mellomdistanseløperen Henrik Ingebrigtsen er blant dem har uttalt at de forstår Northugs valg. Men selv tror han ikke vi får oppleve en «boom» av idrettsstjerner som vil gå egne veier.- Nei, jeg tror ikke flere vil gå ut av landslaget, svarte trønderen bestemt på NTBs spørsmål. Og la til:- For 99,9 prosent av løperne er landslagets opplegg det beste.Selv er han ikke redd for at det blir dårlig stemning om han støter på landslagsutøverne under sesongoppkjøringen.- Nei, vi hilser på hverandre. Og jeg tror ikke det vil være noe problem om vi trener sammen. Dessuten er det flere gode privatløpere som forbereder seg de samme stedene.- Jeg har en fin tone med landslaget. Og Tomas (broren) er jo fortsatt i landslaget, og jeg tror jo fortsatt han har litt å lære av meg, smilte Petter Northug. (©NTB)