Søndag stilte Virgin-gründer og PR-magnat Sir Richard Branson som flyvertinne på en av Air Asias flyvninger. Bakgrunnen for stuntet var et veddemål han inngikk med Air Asia-sjef Tony Fernandes to år tilbake, skriver di.se.De to flysjefene konkurrerte mot hverandre i Formel 1, og veddemålet mellom de to lagene var at taperen skulle tjenestegjøre som flyvertinne for en dag.Og Sir Richard Branson holdt ikke tilbake. Den fargerike sjefen stilte i full flyvertinne-kostyme, hvilket innebar alt fra utringning, skjørt og høye hæler. Og som kronen på verket hadde han påført rød leppestift og rikelig med maskara.Branson tjenestegjorde som flyvertinne på en veldedighetsflyvning fra Perth i Australia til Kuala Lumpur i Malaysia.- Det var en morsom erfaring. Jeg har stor respekt for hva våre fantastiske flyvertinner gjør hver dag for å sikre passasjerene, sa Branson etter flyvningen til cnn.Som alle andre, hadde også Branson noen bommerter på sin første dag. han mistet blant annet enn rekke drinker over Air Asia-sjefen Tony Fernandes.Totalt fikk de samlet inn hele 200.000 dollar til veldedighet.