Forrige uke kom LO-leder Gerd Kristiansen med en mye diskutert uttalelse, nemlig det at hun mente at trening var hysteri.Tilbakemeldingene har vært mange og kritikken tøff, og nå hiver også Frp-leder Siv Jensen seg inn i debatten.- Egentlig sier LOs nye leder at trening er noe dritt. Det syns jeg er et uheldig signal å sende ut. At Kristiansen ikke trener og har de holdningene til trening, synes jeg strengt talt hun kan holde for seg selv, sier Frp-leder Siv Jensen til vg.- Poenget er signalene hun gir, ikke akkurat er helseforebyggende. Og det rimer ikke med de forebyggende helsetiltakene som helseminister Jonas Gahr Støre aktivt jobber for å spre, sier Jensen til avisen.- Det at hun ikke trener får være hennes sak, men det Gerd Kristiansen signaliserer er at alle som trener og svetter for å bli i bedre form, nærmest er noen idioter. Det reagerer jeg på, fordi trening er veldig viktig for å forebygge helseskader, sier Jensen.