Sammen med Camilla Herrem, Tina Wulf og Margrethe Renstrøm blir jentene å se som kalenderpiker - ikledd redningsvester i sommer.Det er Sportsbransjen og Redningsselskapet som står bak kampanjen. Målet er økt bruk av flytevest og på den måten redde liv. Kalenderen dels ut gratis. Den trykkes i 75.000 eksemplarer.- Jeg er stolt over å være med og fronte en så viktig sak. I dag finnes det utrolig mange kule redningsvester sammenlignet med da jeg var liten. Redningsvester redder liv, og jeg håper vi jentene lykkes med å vise at de er veldig fine også. Hvis jeg kan være med og bidra til at flere nordmenn husker vesten i sommer, er målet mitt nådd, sier Therese Johaug i en pressemelding.Spesielt menn over 40 år kommer dårlig ut når det gjelder bruk av redningsvest. De topper også ulykkesstatistikken.- Det skal så lite til noen ganger for å redde liv til sjøs. Akkurat som at jeg aldri bokser uten hansker, bør heller ingen ta en båttur uten redningsvest. Vesten skal alltid være en naturlig del av det å ferdes på sjøen, akkurat som mine hansker er en naturlig del av utstyret når jeg går i ringen, sier Cecilia Brækhus.Vibeke Skofterud, Lene Mykjåland, Petter Northug, Bjørn Dæhlie, Lasse Kjus og Hans Petter Buraas prydet fjorårets versjon av kalenderen. (©NTB)