Da skal forbundet ha markedsdager, der de skal møte sponsorer og ta lagbilder, skriver Aftenposten og VG. Langrennssjef Åge Skinstad og Northug har jevnlig samtaler, og skiforbundet ønsker et raskt svar fra 27-åringen.- Mine råd er klokkeklare, det beste tilbudet er på landslaget, sier Skinstad til VG.Northug ønsker justeringer i opplegget hvis han skal fortsette på landslaget.- Han ønsker å være mer for seg selv, blant annet under noen av de 100 døgnene i høyden som er nødvendig fram til 1. februar. Både han og landslaget er enige om at så mange høydedøgn må stå på planen, sier Skinstad til Aftenposten.Dersom Northug bryter med landslaget, mister han støtte fra Olympiatoppen, og han må klare seg uten det medisinske og fysiologiske støtteapparatet til skiforbundet. Han kan heller ikke samarbeide med smører Perry Olsson inntil det er verdenscuprenn, skriver VG. (©NTB)