Sir Alex Ferguson overrasket onsdag en hel fotballverden ved åetter sesongslutt.I går ble det klart at avtroppende Everton-sjef . 50-åringen er skåret over samme lest som Ferguson, og ble håndplukket av managerlegenden selv.Moyes er i likhet med Ferguson selv fra Glasgow, og vokste opp bare noen kilometer unna der 71-åringen kom til verden. De står for mange av de samme prinsippene: Hardt arbeid, tøffe krav, lojalitet og talentutvikling.Og billetter til Fergusons siste kamper som United-boss går nå til helt vanvittige summer. Førstkommende søndag leder Sir Alex United for siste gang på Old Trafford, ved å motta pokalen som symboliserer Uniteds 20. ligatittel i England. The Mirror skriver fredag at West Bromwich-supportere nå selger sine billetter til Manchester United-fans som er desperate etter å få med seg det som Fergusons aller siste - og 1.500. (!) - United-kamp.- En ekte West Bromwich-supporter ville ikke ha solgt sin billetter. Jeg har hørt priser på 600 pund, men det er mye snakk om billetter som går for enda mer.- Avhengig av hvor på stadion du sitter, er billetter verdt bare 30 eller 40 pund, sier sekretær Alan Cleverly i West Bromwichs fanklubb.Men ifølge avisen finnes et nettsted hvor fans kan selge billetter for opptil voldsomme 2.500 pund, tilsvarende 22.300 kroner etter dagens kurser.