Prinsesse Madeleine lader opp til festen med å feire den svenske nasjonaldagen 6. juni sammen med foreldre og søsken. Deretter følger privatmiddag på Grand Hotel fredag og bryllup lørdag.- Stemningen er stigende forventningsfull her nå. Hittil har forberedelsene og oppmerksomheten vært preget av at dette ikke er like stort som da kronprinsesse Victoria giftet seg for tre år siden, sier hoffreporter Jenny Alexandersson i Aftonbladet til NTB.Så er da heller ikke lillesøster like populær som den kommende dronningen. I en undersøkelse tidligere i år kom prinsesse Madeleine på sisteplass når svenskene skulle rangere hvem i kongefamilien de hadde mest tillit til.Målingen i vinter fulgte etter kritikk av prinsesse Madeleines livsførsel i USA og påstander om at hun levde et jetsettliv på svenske skattebetaleres regning.I virkeligheten jobber hun ulønnet fulltid for World Childhood Foundation, uten apanasje og med pengestøtte fra kongefamiliens private formue. Det er også kongefamilien som betaler bryllupskalaset denne uka.