KjøpLogg inn

Bryllupsfeberen stiger - Madde feires i tre dager

Denne uka er det klart for prinsesse Madeleine og amerikanske Christopher O'Neills bryllup. I tre dager skal den svenske kongefamilien feire dem.

Publisert 3. juni 2013 kl. 15.28
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.31
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 151 ord
Prinsesse Madeleine og Chris O' Neil - Foto - Scanpix

Prinsesse Madeleine lader opp til festen med å feire den svenske nasjonaldagen 6. juni sammen med foreldre og søsken. Deretter følger privatmiddag på Grand Hotel fredag og bryllup lørdag.- Stemningen er stigende forventningsfull her nå. Hittil har forberedelsene og oppmerksomheten vært preget av at dette ikke er like stort som da kronprinsesse Victoria giftet seg for tre år siden, sier hoffreporter Jenny Alexandersson i Aftonbladet til NTB.Så er da heller ikke lillesøster like populær som den kommende dronningen. I en undersøkelse tidligere i år kom prinsesse Madeleine på sisteplass når svenskene skulle rangere hvem i kongefamilien de hadde mest tillit til.Målingen i vinter fulgte etter kritikk av prinsesse Madeleines livsførsel i USA og påstander om at hun levde et jetsettliv på svenske skattebetaleres regning.I virkeligheten jobber hun ulønnet fulltid for World Childhood Foundation, uten apanasje og med pengestøtte fra kongefamiliens private formue. Det er også kongefamilien som betaler bryllupskalaset denne uka.