KjøpLogg inn

Celina invitert i Madeleines bryllup

På den eksklusive gjestelisten til den svenske prinsesse Madeleines bryllup finner vi norske Celina Midelfart.

Publisert 5. juni 2013 kl. 08.54
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.33
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 100 ord
Celina Midelfart - Foto: Finansavisen

Etter det VG kjenner, skal det være Celinas mangeårige vennskap med "Maddes" jetsetvenninne Camilla Olsson, som er grunnen til at hun fikk innpass i prinsesse Madeleines bryllup og nærmeste vennekrets.Celina skal ha pleiet vennskapet med den svenske prinsessen siden hun i studietiden, på slutten av 90-tallet, leide leilighet i Trump Tower.Midelfart er imidlertid i godt selskap, for på gjestelisten står alt fra kongelige til undertøysmodeller, låtskrivere, politikere, stjernedesignere og artister.Blant annet er undertøysmodellen Caroline Winberg, låtskriver Anders Bagge, Marie Fredriksen fra Roxette og artistene Peter og Oscar Jöback også invitert.Det samme gjelder den italienske designeren Valentino og Escada-arvingen Sven Ley.