KjøpLogg inn

Date Hugh Grant for 400.000 kroner

Skuespillerens kontaktformidler "Berkeley International" ekspanderer til Norden.

Publisert 4. juni 2013 kl. 10.42
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.32
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 154 ord
Hugh Grant - Foto - Scanpix

Den årlige medlemsavgiften i "matchmaker" Berkeley International er på rundt 80.000 norske kroner. For denne prisen får man møte åtte personer i løpet av ett år i ett land. Internasjonal matching koster 400.000 kroner i årsavgift, opplyser Di.se.- Våre klienter er mellom 20 og 80 år og kommer til oss av ulike grunner. De eldre har ofte mistet sin livspartner og vil gjerne ha selskap. De yngre er ofte entreprenører som jobber for mye og ikke har truffet noen i sin egen omgangskrets, sier Inge Verbeeck som er Europasjef for Berkley International til nettavisen.Den som vil bli medlem kan imidlertid ikke vike stort fra skjønnhetsidealet.- Om noen som er ekstremt overvektig kommer til meg sier jeg oftest nei. Eller om de har dårlige tenner eller dårlig ånde. Jeg kan helt enkelt ikke hjelpe dem, sier Inga Verbeeck.En som har fortalt at han har benyttet seg av kontaktformidleren er skuespiller Hugh Grant.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK